IZBORI U LIČKOM HDZ-U

Milinović bijesni: To je dno dna kako se ponašaju prema nama!

09.09.2018 u 17:50

Bionic
Reading

U Ličko-senjskoj županiji danas se bira novi predsjednik ličkog HDZ-a, a budući da je Marijan Kustić jedini kandidat nakon što je izbačen Darko Milinović, pobjednik se već unaprijed zna

Sudeći po zbivanjima do 16 sati, izgleda da su HDZ-ovci bojkotirali izbore u Gradu Gospiću jer izvori iz te gradske organizacije kažu da je do 12 sati na biračka mjesta u Gospiću izišlo tek šest posto HDZ-ovaca s pravom glasa, odnosno manje od 200 članova od njih ukupno 1800, piše Večernji list.

Darko Nekić, povjerenik za raspušteni lički HDZ i predstavnik vrha stranke, kaže da je do 16 sati u Gospiću glasalo 400 HDZ-ovaca, dok gospićki HDZ-ovci (koji su se pobunili protiv vrha stranke zbog odgađanja izbora u lokalnom HDZ-u zbog čega je Milinović izbačen iz stranke) kažu da ih je glasalo tek 219.

U svakom slučaju, bilo to 400 ili 219, očito je da su gospićki HDZ-ovci (koji nakon odgađanja još ne znaju datum izbora za gospićki HDZ) bojkotirali izbore.

  • +7
Darko Milinović osvrnuo se na izbacivanje iz HDZ-a Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

U cijeloj Ličko-senjskoj županiji oko 8500 HDZ-ovaca može birati na izborima za lički HDZ. U gospićkom HDZ-u novinarima su dojavili da su na biračkom mjestu u gradu Gospiću angažirani zaštitari, što je razljutilo dojučerašnjeg HDZ-ovca Darka Milinovića.

'To je dno kako se ponašaju prema članovima. Nije ni čudo da su gospićki HDZ-ovci ostali doma', rekao je.