GRADONAČELNIKOV APEL

Milan Bandić moli mlade: Razumijem vaše potrebe i želim vam dobar provod, ali molim vas - mislite na bake i djedove!

16.08.2020 u 10:39

Bionic
Reading

Ponukan informacijama o velikom broju novooboljelih među mladima koji tijekom ljetovanja pohađaju noćne izlaske, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić uputio je apel mladima pozivajući ih na odgovorno ponašanje u vrijeme koronakrize

'Druželjubivost je samo jedna od prepoznatljivih kvaliteta i osobina utkana u generacije Zagrepčana i našega grada! Vedar duh i ljubav prema prijateljima, posebice u ovim nepredvidljivim vremenima, svakako je potrebno zadržati i zato gradimo zajedništvo i očuvajmo uzajamnu povezanost!

Svima nam je ponekad potreban odmor od svakodnevice, ali nas ova današnja izlaže odgovornosti na koju ne smijemo zaboraviti niti u trenucima bezbrižnosti.

Dragi mlađi prijatelji, želim vam dobar provod i zabavne ljetne trenutke, ali vas istovremeno molim – ne zaboravite da se nakon odmora vraćate svojim roditeljima, bakama i djedovima, sredini koja se teže suprotstavlja bolesti. Tu, kako volim reći – najmudriju generaciju dužni smo čuvati, kao i jedni druge.  

Razumijem i osobno vaše društvene potrebe, ali vas pozivam na odgovornost, želeći da vam od ljeta ostanu samo lijepe uspomene', poručio je gradonačelnik Bandić mladima, javlja HRT.