SAMO NOKAT

Metro demantira da je kupac izgubio palac

17.12.2013 u 19:52

Bionic
Reading

Djelatnica METRO Cash & Carrya viličarem je prešla kupcu preko prsta na nozi u ponedjeljak, 17. prosinca oko 11.30 sati, ali iz ovoga trgovačkog centra demantiraju da je kupcu amputiran palac

'Prilikom ulaska u red, u namjeri da s police uzme još jedan proizvod, kupac je zakoračio iza viličara te se dogodila nezgoda. Iako je kupac izrazio želju da nastavi s kupovinom, djelatnica je pozvala hitnu pomoć, a kupcu je pružena pomoć dok se čekao dolazak hitne pomoći. Kupac je prevezen u bolnicu gdje mu je odstranjen nokat na nožnom palcu te je odmah nakon pušten kući', navode iz Metroa u priopćenju.

Kažu da ih nakon razgovora s kupcem raduje što mogu reći da je dobrog zdravlja te da se već u utorak, samo dan nakon odstranjivanja nokta, vratio na posao.

'METRO Cash & Carry je veleprodajni prostor prilagođen kupcima koji kupuju velike količine robe. Zato se roba skladišti na visokim policama iznad izloženog asortimana, a često naši zaposlenici robu premještaju viličarima. Kako bismo osigurali sigurnost kupovine, prostor gdje se roba premješta viličarima uvijek je označen', objasnili su iz tog trgovačkog centra.