pločice od zlata

Mediji se raspisali o neviđenom luksuzu u kojem živi novi 27-godišnji gradonačelnik Banja Luke

21.11.2020 u 16:14

Bionic
Reading

Mediji u BiH raspisali su se o raskošnom zadanju u kojem živi novi gradonačelnik Banja Luke, 27-godišnji Draško Stanivuković. Naime, ovaj mladi političar sin je banjalučkog tajkuna Dragana Stanivukovića

Mladi Stanivuković koji je svojom pobjedom stao na žulj Miloradu Dodiku koji mu je nakon pobjede najavio rat, živi u vili kod Banja Luke u kojoj su ploćice od zlata.

Impozantna zgrada za koju agenti za nekretnine tvrde da tamo vrijedi najmanje nekoliko milijuna kunvertibilnih maraka nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, javlja Blic.

Kuća u kojoj živi i mladi gradonačelnik u vlasništvu je njegovog oca Dragana Stanivukovića.

Ranije je rekao da je vila njegove obitelji otvorena za sve koji žele snimiti video ili fotografije važnog događaja za njih. Tako je, rekao je, fotografirano 50 matura, 70 rođendana, 30 vjenčanja, dvije zaruke i snimljena su tri videa.

Ono što se može naći na internetu je da Stanivukovići 'hodaju po čistom zlatu'. Prema riječima izvođača, u kuću su ugrađeni mozaici od čistog 24-karatnog zlata

U objavi na Facebooku koja datira iz rujna 2017. godine, fotografije vile vrijedne milijune na Petrićevcu objavljene su sa sljedećim opisom: 'Ponosni smo što naša tvrtka stoji iza opremanja jedne od najpoznatijih vila u Banjoj Luci. Izbor materijala: elegantne granitne ploče 80 × 80 i zlatni 24 K mozaik '.

  • +5
Slavlje na ulicama Banja Luke nakon pobjede Stanivukovića Izvor: Pixsell / Autor: Dejan Rakita

Tako se na fotografijama, između ostalog, može vidjeti i luksuzne podove od granita, ispresijecane spomenutim mozaicima s ugrađenim 24-karatnim zlatom. Prema dostupnim fotografijama, najmanje 20 takvih mozaika ima samo u jednoj sobi u kući od 400 kvadrata.