STANKA U RADU VLADE

Marija Vučković: Na godišnjem nisam bila 20 godina

01.08.2019 u 13:25

Bionic
Reading

Neki ministari iskoristit će iduća dva tjedna tijekom kojih bnema sjednica Vlade za odlazak na godišnji odmor. Novi ministri tvrde da nemaju vremena za godišnji

Novi ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman planirao je godišnji još dok je bio hrvatski veleposlanik u Njemačkoj. sada se situacija iskomplicirala tako da će možda otići tek na nekoliko dana u Bašku Vodu gdje mu je obitelj.

Marija Vučković, nova ministrica poljoprivrede, umjesto o godišnjem radije je pred Vladom govorila o poslu koji je čeka, javlja Dnevnik.hr. 'Ja nisam skoro nikad na godišnjem. Nisam bila 20 godina', rekla je ministrica Vučković.

Ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović također neće imati vremena za odmor. Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar ide na godišnji odmor 6. kolovoza. "Idem na odmor s obitelj i i jedva čekam", kazao je Štromar.

Blaženka Divjak, ministrica obrazovanja, kaže da već tri godine nije išla na godišnji, ali da se nada kako će uspjeti uhvatiti nekoliko dana. Vesna Bedeković, odnedavna ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, rekla je da će joj odmor proteći uglavnom radno.Ministar turizma Gari Cappelli iskoristit će godišnji da obiđe obalu i iz prve ruke vidi kakva je sezona.

  • +4
Sjednica Vlade 1.8. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL