STANJE U PROMETU

Magla smanjuje vidljivost na cestama, u prekidu neke brodske linije

09.01.2018 u 07:27

Bionic
Reading

Magla jutros mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, a ima je i na autocestama: A3 Bregana-Lipovac između Slavonskog Broda i Lipovca; A4 Goričan-Zagreb između Goričana i Brezničkog Huma te A5 Osijek-Sredanci između Đakova i Sredanaca

Hrvatski autoklub (HAK) vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Do 10 sati zatvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Oštrovica samo u smjeru Rijeke. Vozi se obilazno starom cestom kroz Gorski kotar (DC3) i državnom cestom DC501.

  • +3
Vremenska prognoza Izvor: Screenshot / Autor: DHMZ

Do 15 sati na južnoj obilaznici Osijeka (DC2) između čvorova Frigis i Čepinska vozi se usporeno, jednim trakom, zbog radova.

Do 12. siječnja zbog građevinskog miniranja u mjestu Lovran, u 10 i 14 sati kratkotrajno će se prekidati promet, pa vozače pozivamo na strpljenje i razumijevanje. 

  • +11
Kiša u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta danas je u prekidu: trajektna linija Ubli-Vela Luka-Split, katamaranske linije: Novalja-Rab-Rijeka, Mali Lošinj-Rijeka, Ubli Vela Luka-Hvar-Split, Vis-Split, Jelsa-Bol-Split,  Ist-Zapuntel-Brgulje-Molat-Zadar, Zadar-Iž Mali-Iž Veli- Mala Rava-Rava te brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak.

Brod na liniji Šibenik - Zlarin - Prvić Luka - Šepurine - Vodice plovi bez pristajanja u Prvić Luku.