HAK

Magla smanjuje vidljivost na cestama. Provjerite koje dionice su zatvorene

14.10.2023 u 08:27

Bionic
Reading

Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost, a na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski, upozoravaju u subotu ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK)

Autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići u smjeru Zagreba otvorena je u punoj dužini, samo u smjeru Dubrovnika do 15. listopada u 15 sati za sav promet zatvorena je dionica između čvora Ploče i naplate Karamatići te državna cesta DC425 od naplate Karamatići do čvora Čeveljuša (radovi).

Obilazak prema Dubrovniku je čvor Vrgorac-Mali Prolog-Kobiljača-Ploče, a obilazak od granice BiH prema Pločama je čvor Kula Norinska-Mali Prolog-Kobiljača-Ploče.

Na A4 Goričan-Zagreb na čvoru Varaždin zatvoren je izlazni krak iz smjera Goričana prema Varaždinu i ulazni krak iz smjera Varaždina prema Zagrebu (radovi).

Na A7 Rupa-Rijeka na čvoru Učka (Matulji) zatvoreni su izlazni krakovi iz smjera Rupe i Rijeke u smjeru Opatije i Pule te ulazni krak iz smjera Opatije i Pule u smjeru Rupe (do 17. listopada). Obilazak je državnom cestom DC8.

Do 14. listopada u 18 sati za sav promet zatvorena je Jadranska magistrala od raskrižja Bakar-Meja do naselja Bakarac. Obilazak je preko Meje i Križišća, zbog radova.

Do 16. listopada od 8 do 14 sati, zbog radova, prekida se promet na državnoj cesti DC55 Vinkovci-Županja, a vozila se kroz zonu radova propuštaju zadnjih 20 minuta u svakom satu.

Zbog odrona prekinut je promet na županijskoj cesti ŽC6165 Gata-Naklice. Obilazak je državnom cestom DC70 Naklice-Omiš.