AFERA POLA-POLA

Nova objava Lovrinčevića: Od hrpe laži prave istinu. Mail je upućen Davoru, ne Filipoviću, nego Šternu

14.12.2023 u 10:17

Bionic
Reading

Jurica Lovrinčević, sad već bivši savjetnik bivšeg ministra gospodarstva Davora Filipovića, opet se oglasio na društvenoj mreži LinkedIn povodom korupcionaške afere Mreža, poznate i kao Pola-pola. Lovrinčevićevu posljednju objavu, naslovljenu 'Propagandni Pothvat Dezinformiranja', prenosimo u cijelosti

'Osnova svake propagande je zamotati zrno istine u hrpu laži koje odgovaraju nečijem interesu. Ovo je operacija u koju je, vidim, upregnuto mnoštvo medijskih kuća i pojedinaca koji se jako trude od hrpe laži stvoriti ""istinu"" za jednokratnu upotrebu.

S obzirom na širinu, žestinu i koordinaciju ovog napada jasno je da su se dugo pripremali za ovo. Krenimo od e-maila koji se spominje, a koji ovdje vidite u izvornom obliku. E-mail je upućen meni i Davoru Šternu, a medijska operacija gura priči o "Jurici i Davoru" (Filipoviću).

  • +15
Jurica Lovrinčević Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

E-mail postoji.

E-mail nema veze sa Davorom Filipovićem. E-mail je obavijest mađarskog energetičara te osobnog prijatelja Davora Šterna kojom mene i njega obavještava o napisima u mađarskom tisku.

Ovaj e-mail i način na koji se njime manipulira samo je kap u moru ove propagandno-obavještajne operacije koja ima cilj zaštititi ogromni privatni interes na štetu hrvatske države. Stoga sve što će uslijediti iz tog smjera gledajte s rezervom jer istina često nije ono što vam se servira', naveo je Lovrinčević.