TEŠKA ARTILJERIJA

Leah udara topovskim kuglama

02.12.2016 u 09:20

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih britanskih seksi modela još se od srednje škole osjećala drukčijom od ostlih djevojaka. Ime joj je Leah Francis i kad je upoznate poželjet ćete postati topovsko meso

To po čemu se izdvajala od svog srednjoškolskog čopora nije bilo niti mentalne, niti socijalne prirode, a osiguralo joj je karijeru kakvu nije mogla ni sanjati. Tijekom školovanja pokazivala je interes za opernim pjevanjem, no po završetku srednjoškolskog obrazovanja shvatila je da njene glasnice nikada neće biti u prvom planu.

U karijeru modela kročila je sigurnim korakom preko The Sunove Page 3 te časopisa Nuts i Zoo. Stekla je brojne poklonike, a iako nitko nije imao zamjerki na njezin izgled ona je osjećala potrebu za promjenom. Svom ionako bujnom poprsju dala je još malo na volumenu, a vjerna publika ni redizajniranoj Leah nije našla zamjerku pa joj je popularnost u neprestanom porastu.

Možda 120 tisuća obožavatelja na Instagramu i nije velika brojka no Leah je svoju publiku ionako uvijek gađala oružjem kraćeg dometa. Samo s naslovnice časopisa Zoo, Leah je vjerne obožavatelje svojim 'osobnim topovskim kuglama', kako im tepa, gađala šest puta.