FACEBOOK RAT ZBOG HLOVERKE

Latin kolegama: 'Vas prve treba počistiti'

Denis Latin

Denis Latin

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / ANTE BARANIĆ

Nekoliko urednika HTV-a u oštrom obračunu na Facebokku sudjelovalo je u žučnoj raspravi. Najžešća verbalna bitka vodila se između Denisa Latina i Ilije Jandrića te Lamije Alečković

Nakratko se umiješala Maja Sever koja ih je sve pokušala smiriti. Povod svađe među kolegama bio je prosvjed protiv glavne urednice Informativnog programa HTV-a Hloverke Novak-Srzić, koju su prenijeli neki mediji, no kasnije su i bez uplitanja njezina imena, posebice Latin i Jandrić, počeli razmjenjivati uvrede na račun dosadašnjeg novinarskog rada.

Saša Midzor Sučić / CROPIX

Saša Midzor Sučić / CROPIX

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Saša Midzor Sučić

Ilija Jandrić


Sve je počelo nakon Latinova prozivanja kako će Lamija Alečković, Petra Neuner i Ilija Jandrić 'glasati za Hloverku jer bez nje nikad ne bi vidjeli ekran'. 'Vas prve treba počistiti', uputio je Latin kolegama koji mu nisu ostali dužni.

Dok je Maja Sever pokušala smiriti situaciju govoreći kako je najmanje potrebno da se sada međusobno 'kolju', pljuštala su međusobna vrijeđanja između Latina i ponajviše Jandrića koji je bivšem uredniku 'Latinice' spustio riječima kako nikad nije radio emisiju uživo, kako je oduvijek čuvao samo svoju fotelju, zbog trulih kompromisa odavno prestao biti novinarski autoritet, da je propao zbog vlastite taštine, a zamjerio mu je i javno kukanje kako ne može otplaćivati poveliki kredit otkako mu je smanjena plaća.

'Ti si sigurno uštedio dok si 'lezilebario' u Ljubljani na prvoj liniji bojišnice s tri priloga godišnje', uzvratio je Latin te sasuo uvrede kolegama kako rade vijesti s nula posto gledanosti, da su sramota HRT-a koja mu je oduzela svaku vjerodostojnost svojim unjkavim vijestima, piše Jutarnji.hr.

Rasprava je završila Jandrićevim ironičnim zaključkom kako je 'Hlo za Latina anđeo, jer barem ima smisla za humor'.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!