samit krimske platforme

Krkljanac u Zagrebu: Pogledajte kako je izgledalo jutro na posebno reguliranim prometnicama

25.10.2022 u 09:53

Bionic
Reading

Policija poziva građane, odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake, na razumijevanje i strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenih dana

Danas se u Zagrebu održava Prvi parlamentarni samit Međunarodne krimske platforme, a zbog čega se uspostavila privremena regulacija prometa.

'Tom prilikom može doći do povremenog kratkotrajnog prekidanja odvijanja prometa uz nazočnost policijskih službenika', obavijestili su iz PU zagrebačke, a da je to izazvalo gužve u prometu, pokazali su i jutrošnji prizori iz Zagreba.

  • +8
Gužva u Zagrebu Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic

Podsjetimo, od 6 sati do 22 sata uspostavila se privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na mjestima označenim trakama 'Stop - policija', a o čemu su vlasnici vozila i stanari zgrada na navedenim lokacijama već upoznati.

Slijedom svega navedenog, policija poziva građane, odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake, na razumijevanje i strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenih dana.