grad zagreb i dvije županije

Kreće WRC Croatia Rally, policija najavila ograničenja u prometu: Evo koje će ceste biti zatvorene zbog utrke

21.04.2022 u 09:30

Bionic
Reading

U četvrtak, 21. travnja 2022. godine u Zagrebu u Ulici Hrvatske bratske zajednice (zapadni kolnik) održati će se „ceremonijalni start” vezano za sportsku manifestaciju naziva „WRC CROATIA RALLY 2022”. Policija upozorava na ograničenja u prometu poslijepodne u Zagrebu, ali i kroz tri sljedeća dana u Zagrebačkoj i Karlovačkoj županiji

U četvrtak, 21. travnja od 12 do 24 sata za potrebe ceremonijalnog starta (prostor ispred zgrade Nacionalne sveučilišne knjižnice), planirano je zatvaranje prometa zapadnog kolnika Ulice Hrvatske bratske zajednice od raskrižja s Ulicom grada Vukovara do raskrižja sa Slavonskom avenijom kojom prilikom će se uspostaviti privremena regulacija prometa, najavljuje policija.

Nastavno na navedeno, alternativni pravci na kojima neće biti ograničenja u prometu su:

  • Ulica Grada Vukovara - Savska,
  • Ulica Grada Vukovara - Držićeva avenija,
  • Avenija Dubrovnik - Most mladosti - Držićeva avenija,
  • Avenija Dubrovnik - Jadranski most - Selska cesta – Ilica,
  • Slavonska avenija - Zagrebačka avenija - Ljubljanska avenija,
  • Avenija Dubrovnik od rotora Remetinec do rotora Zapruđe.

Osim toga, skrećemo pozornost da se predmetne utrke održavaju:

Na području Grada Samobora (obilazni pravci okolnim prometnicama):

u četvrtak, 21. travnja 2022. godine u mjestu Okić Podokićki,

u petak 22. travnja na relaciji Mali Lipovec - Grdanjci i Stojdraga - Gornja Vas te na području Grada Jastrebarskog (obilazni pravci okolnim prometnicama);

Također u četvrtak, 22. travnja 2022. godine na relaciji Krašić - Vrškovac (Karlovačka županija); u petak, 23. travnja na relaciji Kostanjevac - Petruš Vrh (Karlovačka županija).

Slijedom svega navedenog, policija moli građane za razumijevanje, da poštuju privremeno postavljenu prometnu signalizaciju te u skladu s uputama policijskih službenika i redarskih službi.