PITANJE PRAVOG TRENUTKA

Kosor razmišlja o novim imenovanjima u MORH-u

26.12.2009 u 14:05

Bionic
Reading

Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor - odgovarajući na pitanja novinara o mogućnosti novih imenovanja u Ministarstvu obrane koje prema medijskim napisima predlaže predsjednik Republike Stjepan Mesić - izjavila je danas kako predsjednik ima neke prijedloge, da razgovaraju, ali da treba još vidjeti hoće li do toga doći

Premijerka Kosor rekla je novinarima prilikom posjeta Specijalnoj bolnici u Gornjoj Bistri kako poštuje ideju predsjednika Mesića, no upitala je - 'je li za to pravi trenutak'.

'Osobno razmišljam o tome je li ovo pogodan trenutak, s obzirom da sutra idemo na birališta, i izabrat ćemo u prvom ili u drugom krugu novoga, trećeg predsjednika Republike Hrvatske. Dakle, je li dobro to učiniti na kraju mandata jednog predsjednika i vrhovnog zapovjednika OSRH?', upitala je predsjednica Vlade RH.

Premijerka Kosor je demantirala bilo kakvu mogućnost da je sama iznijela jednom dnevnom listu pojedinosti sa sastanka na kojem se razgovaralo o mogućim promjena (u MORH-u). Naglasila je kako to nije učinila jer to nije njezin stil rada.