OPTIMIZAM NA RAZINI

Kosor: 2010. će biti teža od ove godine

  • Autor: tportal.hr/Hina
  • Zadnja izmjena 18.12.2009 16:03
  • Objavljeno 18.12.2009 u 15:43
borislav škegro đuro popijač ivan šuker jadranka kosor

borislav škegro đuro popijač ivan šuker jadranka kosor

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Dragan Matić

'Sljedeća godina će vjerojatno biti teža od ove, pa će vjerojatno biti teže raditi i vama, i nama (Vladi), i meni, ali nadam se da ćemo u konačnici krajem 2010. moći rezimirati što smo napravili. I vjerujem, uistinu sam uvjerena, da ćemo napraviti neke korake naprijed', kazala je Kosor na tradicionalnom predblagdanskom druženju s novinarima akreditiranim u Vladi

Premijerka je pritom spomenula fond za potpore gospodarstvu koji bi uskoro, kaže, trebao dobiti stvarne konture.

Svi projekti koje smo najavili se nastavljaju, rekla je Jadranka Kosor, pri čemu je navela da je gotova i analiza vezana za državnu upravu i da će se vidjeti što se tu da učiniti te da se radi na projektu vezanom za stanogradnju.

'Čeka nas i privatizacija brodogradnje, jedno od najtežih pitanja, ali vjerujem da ćemo nešto napraviti i na tom planu', kazala je.

Premijerka je zadovoljna suradnjom Vlade i medija iako, napominje, nije uvijek sve bilo idealno.

'Nije uvijek sve bilo idealno, ali želim da rad Vlade pratite prema temeljnim načelima svoje profesije, a rad Vlade želim učiniti potpuno otvorenim i transparentnim', istaknula je premijerka.

Uz čestitku za Božić i novu godinu, zaželjela je da nova godina 'bude uspješna, da svi sačuvamo svoja radna mjesta'.

U ime akreditiranih novinara Vladi su zahvalili i čestitali blagdane Frenki Laušić iz Slobodne Dalmacije i Jagoda Marić iz Novog lista.

'Želimo da nas bombardirate sa što više informacija da možemo biti što kritičniji', rekao je Laušić, a Marić je istaknula da novinari svakom premijeru žele da bude najbolji, a da bi to postigli, moraju ih dovesti u situaciju da ne budu zadovoljni njihovim radom.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi