glavni odbor sdp-a

Komadina: Stvari će brzo doći na svoje mjesto

10.10.2020 u 10:46

Bionic
Reading

Uoči konstituirajuće sjednice Glavnog odbora SDP-a izjave su dali Zlatko Komadina i Siniša Hajdaš Dončić. Slažu se da će stvari u stranci "ubrzo doći na svoje mjesto".

Uoči konstituirajuće sjednice Glavnog odbora SDP-a izjave su dali Zlatko Komadina i Siniša Hajdaš Dončić. Slažu se da će stvari u stranci "ubrzo doći na svoje mjesto", javlja Dnevnik.hr.

Glavni odbor SDP-a Hrvatske u zagrebačkom hotelu Westin održava konstituirajuću sjednicu.

Izjave za medije predviđene su nakon sjednice, no neki članovi stranke govorili su i uoči Glavnog odbora.

Uoči sastanka izjavu je novinarima dao Zlatko Komadina.

„Poruka mojim kolegama jest – ne čini drugima ono što ne želiš da se čini tebi, i onda će sve biti dobro. Mislim da nedostaje komunikacije, kad se uspostavi dijalog onda će biti sve u redu. Kad predlažete neku odluku, onda se trebate organizirati i da ta odluka prođe“, rekao je Komadina.

„SDP je takav da je malo nestašan na početku pa se poslije stabilizira. Rejting je na 18 posto već duže vrijeme, to nije najgore dosad. Nadam se da će sjednica Glavnog odbora proći dobro, ali ne mogu biti prorok, sto ljudi, sto ćudi“, rekao je.

Siniša Hajdaš Dončić kazao je da je sjednica Predsjedništva prošla dobro te da nije bilo nikakvih disonantnih tonova.

„Sad ćemo vidjeti što će biti na Glavnom odboru, ali očekujem da će to proći jako brzo, ne vidim razloga da bude drugačije. Tu po meni nema nikakvih problema. Do sljedećeg tjedna će sve stvari doći na svoje mjesto. To je sve normalno, novo vodstvo, novi predsjednik – uvijek postoji neka mala disharmonija, treba proći neko vrijeme da se shvati da je to normalno. Je li normalno ili nije normalno u drugim strankama ne mogu suditi. Možete primijetiti da je i HDZ imao nekih malih unutarnjih problema, samo oni to rade možda malo drugačije, nisu tako otvoreni kao mi“, smatra Hajdaš Dončić.

Kazao je kako ne misli da će Davor Bernardić na sjednici GO-a izraziti nezadovoljstvo, već da će podržati sva rješenja. U Dnevniku Nove TV rekao je da nije vođa oporbe u SDP-u „pa očekujem da će se poštovati javno izrečena riječ“.

  • +41
Sjednica Glavnog odbora SDP-a Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL