potpredsjednik stranke

Komadina: Dok je ustaša i partizana, SDP neće propasti

02.07.2017 u 13:51

Bionic
Reading

Primorsko-goranski župan i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina komentiravši trzavice u stranci poručio je da Milanku Opačić i Miranda Mrsića ne treba izbaciti iz SDP-a zbog njihovih javnih kritika na račun vodstva stranke i predsjednika SDP-a Davora Bernarića

Zlatko Komadina u emisiji 'Točka na tjedan' na N1 televiziji odgovarajući na pitanje trebaju li iz SDP-a biti izbačeni Milanka Opačić i Mirando Mrsić pošto je ranije Aleksandra Kolarić bila izbačena i 'za manje', rekao je: 'Nisam bio tada pobornik (izbacivanja), nisam ni sada. Druga je stvar gdje se to govori. Čovjek se pita zašto si u toj stranci ako ti ništa ne valja?'.

Poručio je da je većina saborskih zastupnika SDP-a lojalna stranci, a onima koji nisu Komadina je poručio da bi mogli završiti kao dinosauri. 'Većina zastupnika je lojalna stranci. Ovo su ljudi koji se ne mogu prilagoditi novim opcijama. Tako su dinosauri izumrli', rekao je.

Potpredsjednik SDP-a i primorsko-goranski župan rekao je kako ga smeta inicijatica promjene imena Trga maršala Tita. 'Ja se nadam da će se (Milan Bandić) uskoro okaniti te priče, ako je ostao dio socijaldemokracije u njemu ... Tuđman je bio Titov general. Bandić se nema pravo igrati s trgovima. Ako ne zna što će, neka građani odluče', rekao je Komadina.

U jednom trenutku Komadina je rekao kako SDP neće propasti sve dok je ustaša i partizana.

'Žalosno je, ali je tako. Kod nas, dok je tako, neće se dogoditi narušavanje ni lijeve ni desne opcije. Ali nije dobro da je na tom tragu', poručio je Komadina.