nakon smjene u saboru

Opačić: Bernardić bi htio da odem iz SDP-a, ali taj film neće gledati

28.06.2017 u 20:04

Bionic
Reading

'Davor Bernardić bi htio da odem iz SDP-a, ali taj film neće gledati', rekla je u srijedu navečer Milanka Opačić, nekoliko sati nakon što je Klub zastupnika SDP-a preglasavanjem odlučio prihvatiti prijedlog vrha stranke i šefa SDP-a Bernardića da SDP-ov potpredsjednik Sabora umjesto Opačić bude Siniša Hajdaš Dončić

Milanka Opačić gostujući u Dnevniku Nove TV poručila je svom stranačkom šefu Davoru Bernardiću da unatoč smjeni s mjesta potpredsjednice Sabora ostaje u SDP-u. U stranci koju je, kako je apostrofirala, stvarala još od 1990. godine.

Milanka Opačić ranije danas rekla je, između ostalog, kako ispada da je sada HDZ demokratskiji od SDP-a, na što joj je Bernardić poručio da se može odmah učlaniti u HDZ.

Gostujući na Novoj TV Milanka Opačić je rekla i kako joj je žao što se stranka i Klub zastupnika SDP-a podijelio prilikom glasanja o njenoj i o smjeni Miranda Mrsića sa saborskih funkcija.

Napomenula je kako je rejting stranke pao na 22 posto otkad je Bernardić postao predsjednik SDP-a.

Odabir Siniše Hajdaša Dončića za SDP-ova potpredsjednika Sabora Milanku Opačić ne čudi: 'Budući da je za vrijeme kampanje za predsjednika SDP-a bio u stožeru Orsata Miljenića, a potom u zadnji čas pretrčao Bernardiću i donio mu značajan broj glasova. Jasno mi je da mu se Bernardić mora zahvaliti'