ŠAKETANJE ZBOG PARKINGA

Kerum se potukao, čeka ga prijava, a on kaže: Dogodilo se na mom posjedu

Bionic
Reading

Šibenska policija podignut će protiv Željka Keruma, bivšeg splitskog gradonačelnika i saborskog zastupnika prekršajnu prijavu zbog sudjelovanja u tučnjavi u Rogoznici u petak navečer u kojoj je 46 - godišnji Splićanin Ž.L. izvukao deblji kraj

Splićanin je nešto iza 19 sati parkirao svoj automobil na mjesto rezervirano za invalide, ispred dućana 'Ribola' koji se nalazi u najmu u Kerumovom prostoru, što je izazvalo bivšeg splitskog gradonačelnika koji je zatražio od 46- godišnjaka da makne automobil s tog mjesta, piše Slobodna Dalmacija

Kako je ovaj to odbio učiniti, među njima se najprije zametnuo verbalni, a potom i fizički sukob, u koji su se na Kerumovoj strani ubrzo umiješala i još tri muškarca koji su pristigli iz dućana - navodno je riječ o zaposlenicima. U neravnopravnom okršaju je, Splićanin je dobio batine, pa je u petak navečer zbog ozljeda primljen i u šibensku Opću bolnicu u kojoj je proveo i noć.

Osim protiv Keruma, optužni prijedlog za remećenje javnog reda i mira bit će, kako saznaje list, podignut i protiv ostalih sudionika u tučnjavi.

'Policija je napravila svoj očevid i sud će donijeti svoju odluku. Dok ovaj slučaj ne bude okončan ne želim ga i ne smijem komentirati.

Samo želim istaknuti da se taj događaj zbio na mom posjedu, u mojoj kući, u kojoj živim sa djecom i suprugom, kao i na mom posjedu gdje gradim hotel u Rogoznici', naglasio je Kerum za Slobodnu Dalmaciju.

425902 ,425874,426394 ,427272