U NEPUNA TRI MJESECA

Kerum se naglo udebljao i posijedio

02.09.2009 u 09:38

Bionic
Reading

U nepuna tri mjeseca, koliko je prošlo od zasjedanja Željka Keruma (49) u splitsku gradonačelničku fotelju, Kerumove lokne otkrile su njegovu mudriju stranu ili su samo od umora i stresa posijedjele. Početkom ljeta njegova je kovrčava kosa još bila tamna s tek pokojom zanosnom sijedom, dok je sada ostala tek pokoja tamna vlas

SPLIT - Keruma su vjerojatno teško pogodili gradonačelnički problemi poput otvaranja vrtića, gradnje ceste do rodilišta, nesnalaženje u propisima te za njega nesnosno komuniciranje s novinarima, pišu 24sata.

Nervirajući se, utjehu je potražio u mnogim slasnim zalogajima. Uživanje u janjetini, kapulici i ćevapima u ljetnim danima ostavilo je traga na Kerumovu tijelu i licu. Splitskom gradonačelniku i podbradak je vidljivo nabujao. Brige o Splitu, poslovne večere u kasne noćne sate, mnoga putovanja i iscrpljujući ritam bili su za Keruma kobni.

Iako se do sada brinuo o svom fizičkom izgledu te se čak rekreativno bavio boksom, gradonačelnika je fotelja očito koštala fizičkog izgleda. Vjerojatno se zbog toga Kerum pokazao izuzetno osjetljiv te mu promjene koje godine nose na padaju nimalo lako.

'Šta je tebi, jesi li poludila? Imam ja važnijeg posla od priznanja tebi jesam li i kada posijedio? Jeste li vi novinari normalni?' žestio se gradonačelnik Kerum nakon čega je bez pozdrava spustio slušalicu.