TV PRODUCENT I NOVINARKA HTV-A

Karamarko rekonstruirao svoj tim: Ovo su nova lica HDZ-a

09.12.2013 u 13:33

Bionic
Reading

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko svoje redove je osvježio novim licima. Bivšu glasnogovornicu stranke Silvanu Oruč Ivoš zamijenila je Dajana Antonija Bebek koja je u stranku stigla s HTV-a. Dominik Galić postao je pak šef kabineta predsjednika HDZ-a

Karamarko je rekao kako je HDZ postao privlačna stranka mladima te se pohvalio s 12.000 novih članova. Oruč Ivoš nastavit će raditi u kabinetu predsjednika stranke, a na njegovo čelo Karamarko je postavio Dominika Galića. Ovaj 38-godišnjak diplomirao je poslovnu administraciju na kalifornijskom Berkeleyu. Magistrirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Direktor je tvrtke koja se bavi TV produkcijom, a bio je i producent serijala 'Heroji Vukovara', koji je režirao njegov otac Eduard Galić. Galić je i hrvatski olimpijac. Sudjelovao je na OI u Atlanti 1996. gdje je osvojio 22. mjesto u plivanju na 200 metara delfin te je u toj disciplini bio i dugogodišnji hrvatski rekorder.

30-godišnja Dajana Antonija Bebek diplomirala je povijest i kroatologiju. Na početku novinarske karijere radila je na OTV-u, potom u dnevnim novinama i na internetskom portalu. Na HTV-u je radila je za 'Zagrebačku panoramu', 'Treću dob', 'Normalan život', Hrvatsku uživo'. Vodila je jutarnje vijesti te Dnevnik u podne.