potjera

Kao na filmu: Sedam policijskih vozila jurilo po Slavoniji za bijelim kombijem; u njemu zatekli 11 migranata; vozač i suvozač u bijegu

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 08.05.2021 16:33
  • Objavljeno 08.05.2021 u 16:32
Kombi u kojem je policija pronašla migrante

Kombi u kojem je policija pronašla migrante

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: PU OBŽ

Osječko-baranjska policija je u subotu ujutro sudjelovala je u potjeri sa sedam policijskih vozila za bijelim kombijem. Uspjeli su ga zaustaviti na cesti između Normanaca i Koške nedaleko Našica i u njemu zatekli - 11 migranata

Policija je jutros oko 5.30 sati u Markušici u Vukovarsko-srijemskoj županiji opazili bijeli kombi stranih registracija. Sumnjali su da prevoze migrante, priopćeno je iz PU osječko-baranjske.

U Antunovcu, u susjednoj Osječko-baranjskoj županiji priključuju se tamošnji policajci koji pokušavaju zaustaviti kombi. No vozač kombija, bez zaustavljanja, udara u jedno službeno vozilo i nastavlja bijeg u smjeru Baranje.

U potjeri je sudjelovalo sedam policijskih vozila. Kombi je zaustavljen nedaleko Našica, između mjesta Normanci i Koška u 5.50 sati. 

U kombiju je zatečeno 10 muškaraca i jedan lakše ozlijeđeni dječak kojemu je pružena liječnička pomoć na mjestu događaja. Sve zatečene osobe prevezene su na daljnju obradu u Policijsku postaju Našice dok se za vozačem i suvozačem intenzivno traga. 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!