najam prostora

Jozo Brkić u šoku: Nisam gradu dužan 20.000 kuna, nego samo jednu ratu od 6.100

02.05.2019 u 08:18

Bionic
Reading

Jozo Brkić, Brat Milijana Brkića, zamjenika predsjednika HDZ-a, nakon kraka afere SMS u kojem je s bratom, Blažem Curićem i Franjom Vargom pod istragom, u fokusu je javnosti i zbog raskida ugovora o najmu gradskog prostora u Paromlinskoj za fast food

'S današnjim datumom ne dugujem 20.000 kuna za najam gradskog prostora od 30-ak kvadrata u Paromlinskoj nego jednu ratu u iznosu od 6100 kuna. Najam sam uredno plaćao iako još nisam otvorio najavljeni fast food. Otvaranje kasni jer mi nije na vrijeme stigla hladnjača i stroj potreban za taj restorančić. Raskidom ugovora iznenađen sam i u šoku, ali postoji pravni lijek za tu situaciju – rekao je jučer za Večernji list Jozo Brkić, brat poznatijeg Milijana Brkića, zamjenika predsjednika HDZ-a i potpredsjednika Sabora.

Jozo Brkić ponovno je u fokusu javnosti nakon što je Državno odvjetništvo po kaznenoj prijavi PNUSKOK-a pokrenulo istragu protiv braće Brkić, Blaža Curića i Franje Varge zbog navodnog presretanja e-pošte četiriju ženskih osoba u kraku afere SMS.

Sastanak Predsjedništva HDZ o sudbini Milijana Brkića u stranci Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX