POLICIJA MOLI POMOĆ

Jeste li vidjeli ovog mladića?

30.07.2013 u 16:59

Bionic
Reading

Još uvijek se traga za 20-godišnjim Darijom Bikićem koji je ove subote ujutro nestao iz obiteljske kuće u Prgometu nedaleko od Kaštela, doznaje se danas u splitskoj policiji. Bikić se iz svoje kuće udaljio biciklom nepoznate marke i boje te otišao u nepoznatom smjeru. Otada mu se gubi svaki trag

Visok je oko dva metra, slabije tjelesne građe, crne kratke kose, tamnoplavih očiju, a u trenutku odlaska od kuće bio je odjeven u sivo-crveno-crnu majicu kratkih rukava i crne hlače dužine do koljena, dok je na nogama imao crne japanke Nike.

U PU splitsko-dalmatinskoj mole građane da ih, ukoliko primijete nestalu osobu ili imaju saznanja o tome gdje bi se mogla nalaziti, o tome obavijeste izravno ili na broj 192.

Nestala Bjelovarčanka u Dravi, pronađeno beživotno tijelo Koprivničanke

Tijekom kupanja na Dravi jučer oko 13 sati kod Molvi nestala je 51-godišnjakinja iz Bjelovara, izvijestila je danas koprivničko-križevačka policija.

Za nestalom osobom tragaju policijski službenici i ronioci interventne policije te članovi Udruge za spašavanje na vodama Županije koprivničko-križevačke.

Policija je izvijestila i o jučerašnjem pronalasku leša 68-godišnjakinje, čiji je nestanak prijavljen 26. srpnja. Beživotno tijelo pronađeno je u 20.30 sati u Koprivnici, u šumarku, 500-tinjak metara od njene kuće.

‘Za sada ne baratamo spoznajama koje bi upućivale na nasilnu smrt. No nalazi obdukcije koja je zakazana za danas reći će nam više o uzrocima smrti’, kazao je glasnogovornik koprivničko-križevačke policije Dražen Laljek.