zaspao s osmijehom na licu

Iščupao kablove Vučiću na RTS-u: Mladić opisao kako je izveo diverziju

02.12.2021 u 17:23

Bionic
Reading

Tijekom obraćanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u srijedu se nakratko zamračio ekran RTS-a. Iako isprva nije bilo jasno o čemu se radi, a sumnjalo se na tehničku pogrešku, danas se čini kako je ipak bila riječ o ljudskom faktoru. Točnije - diverziji

Za sve je kriv mladi Beograđanin, saznaje Nova.rs.

Anonimni "diverzant" opisao je kako je izgledala akcija.

“Gledam na netu, svi pišu kako Vrhovni kabadahija opet ima izvanrednu konferenciju na kojoj će opet ispirati mozgove ljudima širom Srbije. Razmišljam o tome kako većina mojih prijatelja više ne gleda televiziju i ne prati vijesti jer im se na sam spomen mafijaškog šefa doslovno diže kosa na glavi i koliko smo svi umorni od njegovog davljenja i nadjačavanja. Shvaćam da mi je Predsjedništvo na putu i sjećam se da bih opet mogao povući kablove do Pink reportažnog kombija, kao prije pola godine kada sam opet bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Bilo je to doslovno u mojoj glavi, bio je to dobar trenutak da ih barem malo iznerviram i da im se odužim za svu torturu kojoj smo svakodnevno izloženi.”

"I gle čuda i sreća moja, dva kombija su ovoga puta bila na sceni, pored Pinkovog, bilo je i vozilo drage nam okupirane i praktično privatizirane Radio-televizije Srbije." Prvo sam prišao Pinkovom vozilu, izvukao sajlu i bacio što dalje od vozila, zatim sam prišao kombiju RTS-a i učinio isto, a kad sam iz kombija čuo 'Ma j... se', okrenuo sam se i nastavio svojim putem kao da se ništa nije dogodilo. Tek nakon otprilike sat vremena uvidio sam razmjere samog čina i moram vam priznati da sam zbog toga, za razliku od SNS-ovskih poltrona i ulizica, otišao u krevet s jednim velikim osmijehom na licu.

"Koristim ovu priliku da pozovem sve hrabre ljude koji rade u okupiranim institucijama da se umiješaju u sabotažu i za to slobodno okrive neimenovanog berača kabela." Da bismo promijenili ovaj sustav, svi ga moramo malo nagrizati sa svih strana. Što se tiče vlasti, neka im se tresu gaće, neka se boje i razmišljaju iz kojeg će kuta ili mraka iskočiti neki neimenovani gospodin ili gospođa. Do pobjede".