JESTE LI IH VIDJELI?

I ovoga tjedna u Hrvatskoj nestalo osam mladih ljudi

01.06.2012 u 15:27

Bionic
Reading

Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba tijekom proteklih sedam dana pristiglo je osam prijava nestalih osoba za kojima se traga. Radi se o tinejdžerima, jednom 26-godišnjaku iz Splita te jednoj 43-godišnjoj ženi iz Zagreba. Pogledajte njihove profile i pomognite u njihovom pronalasku dojavom policiji bilo koje informacije o njima

Policiji je u proteklom tjednu prijavljen nestanak 17-godišnjeg Gordana Kalanjoša, iako mu se trag izgubio još 7. svibnja, kada se oko 20 sati udaljio s adrese boravišta Plahinsko 6 u Ivanecu. Podsjetimo, Gordan je već otišao s iste adrese 24. travnja pa se vratio.

Nadalje, u subotu, 26. svibnja, s adrese Aleja Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini, nestala je 17-godišnja Laura Martinčić. Visoka je 160 centimetara, srednje tjelesne građe, ovalnog lica, tamno plave kose i svijetlo plavih, velikih očiju.


Istoga dana s adrese stanovanja u Zagrebu, Trg Ivana Kukuljevića 2, otišla je i 43-godišnja Stella Musa. Te se subote javila suprugu iz Slovenije, no još se nije vratila. Stella je visoka 170 centimetara, okruglog lica, kestenjaste kose i smeđih očiju te je slabije tjelesne građe. U vrijeme nestanka bila je odjevena u plave traperice, tenisice bež boje, jaknu bež boje te ima svijetlu žensku torbicu.

U utorak, 29. svibnja, u Zagrebu je ponovno nestao 17-godišnji Filip Meašić. Njegov je nestanak već dvaput ranije, u travnju ove godine, prijavljen policiji. Ovaj put mu se izgubio trag kada je oko 12.45 sati otišao s adrese Sv. Mateja 70A. Filip je visok 180 centimetara, srednje tjelesne građe te ima smeđu kosu i smeđe oči. U vrijeme nestanka bio je odjeven u kratke hlače, roza majicu i crvene tenisice. Prije dva dana, 30. svibnja, nestale su čak četiri osobe.

Šime Vojković (26) se oko 13.20 sati udaljio sa splitske adrese Spinčićeva 1 i od tada mu se gubi svaki trag. Gotovo istovremeno, u Slavonskom Brodu je nestala 16-godišnja Valentina Ivušić. Ona se udaljila s adrese prebivališta Pavleka Miškine 7/3. Valentina je visoka 160 centimetara, srednje je tjelesne građe te ima crnu kosu i kestenjaste oči. U vrijeme nestanka bila je odjevena u plave traperice, bež prsluk i ljubičaste visoke tenisice.


Pola sata kasnije, u Zagrebu je pak nestala 17-godišnja Valentina Herić. Ona se udaljila s adrese Zapoljska 1. Visoka je 155 centimetara, jače je tjelesne građe te ima crnu kosu i smeđe oči. U vrijeme nestanka bila je odjevena u crvenu majicu, tamnije traperice i sive tenisice.

Riječanin Danijel Pajtl (18) nestao je iste srijede u Osijeku, s adrese Vinkovačka cesta 61. On je visok 190 centimetara, srednje je tjelesne građe te ima smeđu kosu i smeđe oči.