SMRT DUBRAVKA PROPADALA

I druga obdukcija pokazala da nije bilo nasilja

Bionic
Reading

Rezultati ponovljene obdukcije nad tijelom pokojnog Dubravka Propadala iz Zadra potvrdili su da njegovu smrt nije uzrokovalo nasilničko ponašanje

Prva obdukcija, obavljena u Zadru u ponedjeljak, pokazala je da nema tragova nasilja koji bi bili odgovorni za Propadalovu smrt koja je nastupila prošlog petka u zadarskoj Općoj bolnici.

Specijalist patolog zadarske bolnice utvrdio je da je uzrok smrti hemoragični šok nastao kao posljedica prsnuća proširene abdominalne aorte. Navedeno prsnuće nastalo je kao posljedica višegodišnjih aterosklerotičnih promjena i visokog tlaka.

Ivica Propadalo ustvrdio je da je njegovom bratu pozlilo nakon što je napustio zadarsku policiju u kojoj je proveo cijelu noć. Naime, Dubravka Propadala policija je privela nakon što je pokušao pijan voziti auto. Sumnjajući na postupke policije, obitelj je zatražila prvu obdukciju, a nakon nje i drugu, sumnjajući u nalaz, piše Slobodna Dalmacija.
Obitelj je preko odvjetnika podnijela i kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja koji je uzrokovao smrt njihova Dubravka.