NEZADOVOLJNI MILANOVIĆ

'Hrvatska je država nereda'

22.05.2010 u 13:59

Bionic
Reading

Politika aktualne vlasti ne daje nadu da će u Hrvatskoj biti bolje i više reda, Hrvatska je sada država improvizacije i nereda, poručio je predsjednik SDP-a Zoran Milanović na 8. izbornoj konvenciji Foruma mladih SDP-a

Kako bi bilo drugačije, potrebno se boriti protiv korupcije, za zakon i pravdu, za radna mjesta, naglasio je Milanović dodavši kako je potrebno uvesti reda u plaćanje i poštivanje obveza koje kreću od vlasti, kao i reda u zdravstvu i obrazovanje.

Hrvatski obrazovni sustav nazvao je slabim i nekompetitivnim. Trebaju nam bolje obrazovne ustanove, kvalitetne ne samo u hrvatskim već i vanhrvatskim razmjerima, mišljenja je Milanović.

Sve to košta no država u to mora ulagati više i bolje, naglasio je.

Godina koja je iza nas je godina SDP-a, rekao je Milanović dodajući kako su na lokalnim izborima ostvarili rezultate kojima mogu biti zadovoljni.

U predsjedničkim izborima koji su bili utakmica u kojoj nije bilo srebrne medalje već se dijelilo samo zlato, SDP je odradio ogroman posao, rekao je Milanović dodajući kako je veliki doprinos u tome poslu dao upravo Forum mladih SDP-a.