KOLONA NA A3

HAK: zbog požara zatvorena A1 između Sv. Roka i Maslenice

14.08.2017 u 22:38

Bionic
Reading

Zbog požara uz autocestu te dima i smanjene vidljivosti za sav je promet od 21 sat zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica. Obilazak je: čvor Sveti Rok (A1)- Gračac (DC50)-Zaton Obrovački (DC27) -čvor Maslenica (A1). Na naplatnoj postaji Maslenica u smjeru Zagreba kolona je duga oko tri kilometra

Nakon lokaliziranja požara od 19:15 sati za sav je promet otvorena dionica državne ceste DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Zbog prometne nezgode na autocesti A3 Bregana-Lipovac, između čvorova Rugvica i Kosnica (45. km) u smjeru Bregane vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine, u koloni od oko 4 km.

Zbog prometne nezgode na autocesti A3 Bregana-Lipovac, poslije čvora Novska u smjeru Zagreba vozi se otežano i usporeno.

Promet je srednje gust na cestama u smjeru mora i prema unutrašnjosti te u priobalju. Vozačima savjetujemo da pripaze na brzinu kojom voze i održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na prilaznim cestama marijanskih svetišta očekuje se veći broj pješaka hodočasnika pa ostale sudionike u prometu HAK poziva na pojačan oprez.