HDZ-OV GRADONAČELNIK

Gregurović u utrci za treći mandat na čelu Krapine

09.04.2021 u 17:14

Bionic
Reading

Aktualni gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović (HDZ) u petak je najavio kandidaturu za treći mandat na čelu toga grada, a kandidat za njegovog zamjenika je Ivica Hršak. Na predstavljanju kandidature Gregurović je naglasio da je u prethodnih osam godina na mjestu gradonačelnika Krapine slušao potrebe i prijedloge sugrađana

„S ponosom mogu reći da smo realizirali brojne projekte, a u suradnji s Vladom Republike Hrvatske i zahvaljujući potpori iz EU fondova započeli smo investicije kojima mijenjamo vizuru te gospodarski i turistički potencijal razvoja našeg grada“, rekao je krapinski gradonačelnik.

Od realiziranog je izdvojio projektiranje elektrifikacije pruge do Krapine, izgradnju državne ceste koja prolazi kroz gospodarsku zonu, potpore za rješavanje stambenog pitanja mladih obitelji te financijska sredstva za uvođenje širokopojasnog interneta na cijelom području grada.

Gregurović je kazao da je zbog osiguranih infrastrukturnih preduvjeta stvoreno i dobro poslovno okruženje.

„Egzaktni i provjerljivi podaci govore da se od 2013. godine kod poslodavaca s područja grdaa za preko 500 povećao broj zaposlenih“, rekao je kandidat za gradonačelnika Krapine.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika Ivica Hršak, aktualni predsjednik Gradskog vijeća, podsjetio je na sjednicu Vlade održanu u Krapini u prosincu 2019. godine kada je potvrđen niz projekata.

„Krapini se u narednom razdoblju pružaju velike prilike za napredak i razvoj, a one su rezultat marljivog rada kojeg je prepoznala i Vlada Republike Hrvatske“, rekao je Hršak.