MAXtv PRVA LIGA - 22. KOLO

Gradski derbi bez pobjednika, Inter pregazio Karlovac

16.03.2012 u 18:55

Bionic
Reading

U petak ranije poslijepodne odigrane su prve dvije utakmice 22. kola MAXtv Prve lige, a u gradskom okršaju Zagreba i Lokomotive pogodaka nije bilo. No, zato su ih gledatelji 20-tak kilometara zapadnije, u Zaprešiću vidjeli četiri. I to sve u mreži gostiju iz Karlovca

Zaprešički Inter bio je pod velikim pritiskom nakon niza loših rezultata i tri uzastopna poraza, posebice od Zadra. Zato nije više bilo alibija, pa se čak Lončarevićevi igrači nisu mogli vaditi ni na gripu Gulića i Jančetića, odnosno ozljedu Mišića. Gosti iz Karlovca pak stigli su s novim trenerom, ali kako i dalje u klubu s Korane ne cvjetaju ruže, a policija istražuje knjige, jasno je da je igračima nešto drugo na pameti.

Osim toga, imali su gosti i problema s ozljedama, pa je konačnih 4:0 za domaćine i - očekivan. Strijelci za Zaprešićane bili su Kramarić, Budimir, Blažević i Šarić iz kaznenog udarca.

U gradskom okršaju Zagreba i Lokomotive nije bilo pogodaka, pa su gledatelji u Kranjčevićevoj mogli najviše uživati u lijepom vremenu. Ušli su domaćini uvjereni u uspjeh, na što su ih podsjetile i dvije posljednje pobjede (3:2) nad istim suparnikom, ali pobjednom u Varaždinu u 21. kolu, također s 3:2. No, u petak je Ciprićeva momčad, unatoč povratku Štroka i Abdurahimija 'zaboravila' zabijati. Iamli su 'pjesnici' sreće jer ni gosti s Kajzerice nisu bili pucački raspoloženi.