PROPALO UHIĆENJE

Građanska akcija: Policija je evakuirala Perkovića

18.10.2013 u 20:41

Bionic
Reading

Građanska akcija na svojoj Facebook stranici objavila je kasno poslijepodne da je policija jučer između 14 i 15 sati evakuirala Josipa Perkovića iz Ulice Antuna Bauera, te ga odvezla u nepoznatom smjeru u štićenoj koloni pod rotirkama. 'Policijska uprava zagrebačka nije imala nikakva postupanja', rečeno je tportalu večeras u PU zagrebačkoj

Podsjetimo, Građanska akcija najavila je u četvrtak da će danas uhititi 'lice s tjeralice' Josipa Perkovića i izručiti ga u Njemačku.

Današnju poruku Građanske akcije prenosimo u cijelosti:

'Dosljedni kakvi jesmo, otišli smo do Perkovića u Bauerovoj 19 u Zagrebu. Što je bilo i kako je bilo pogledajte na našem YouTube kanalu za par sati ili večeras na HRT-u ili na 24sata Televiziji.

Policija je jučer između 14:00 i 15:00 evakuirala Perkovića iz Bauerove, zaustavivši pritom cijeli promet u užem centru grada, i odvezla u nepoznatom smjeru u štićenoj koloni pod rotirkama.

Zahvaljujemo našim drugaricama i drugovima sa HRT-a i 24sata TV što su poslali svoje TV ekipe i popratili naš pokušaj uhićenja Josipa Perkovića.

Također se zahvaljujemo Veleposlaniku Republike Njemačke i Veleposlanstvu Republike Njemačke koje je danas radilo duže kako bi prihvatili Perkovića ukoliko ga se dočepamo.

Već i vrapci na grani znaju da je bolje dobiti triper, rak pluća i amputaciju obje noge i to sve u isto vrijeme nego Građansku Akciju na vratu. Perkoviću, gotov si!

NEMA PREDAJE!'.