GLEDALA ČILIĆEV MEČ U ZADRU

Grabar Kitarović: Nema potrebe za testiranjem, nisam imala kontakta s igračima. Hvala svima koji brinu

22.06.2020 u 12:30

Bionic
Reading

Nakon što je u nedjelju tijekom završnice Adria Toura snimljena na tribinama zadarskog Višnjika, gdje je gledala meč Marina Čilića i srpskog tenisača Danila Petrovića, oglasila se i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović

'Hvala svima koji brinu. Uvijek bodrim naše sportaše. Tijekom meča Marina Čilića tribina je bila po preporukama stožera. Nema potrebe za testiranjem, nisam imala nikakvih kontakata s igračima. Samo oprez i distanciranje ovih dana', napisala je Grabar Kitarović.

Podsjetimo, finalni meč turnira Adria Tour otkazan je nakon što je objavljeno da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus.

Dimitrov je u srijedu sudjelovao na Kids Dayu organiziranom u sklopu turnira, gdje se družio s velikim brojem djece ali i kolega tenisača.

  • +8
Grigor Dimitrov, tenisač zaražen koranavirusom u bliskom kontaktu sa brojnim sportašima u Zadru Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL

Dva dana nakon toga, organizatore turnira posjetio je i premijer Andrej Plenković, koji se susreo s Goranom Ivaniševićem i Novakom Đokovićem.

Iz premijerova ureda danas je potvrđeno da će se premijer testirati na koronavirus, no bivša predsjednica ne smatra da je to potrebno u njenom slučaju.