PS3 HACKER U BIJEGU

George Hotz pobjegao u Južnu Ameriku

24.03.2011 u 11:40

Bionic
Reading

Najnovija bedastoća vezana uz čuvenog PS3 hakera poprimila je međunarodna obilježja

Što se desi kada usred ludog sudskog procesa ustanovite kako vam planiraju pregledati hard diskove za kompromitirajuće materijale? Ako ste George Hotz, onda vjerojatno bježite preko granice. Mislim, realno je očekivati da čovjek ne planira sutkinji otkriti svoja dva terrabytea pornjave, no prelazak preko grane? To je možda malo pre-radikalan potez.

 

I tako...ode on.

 

Šalu na stranu, Hotz je ZAISTA prebjegao preko granice, no ne zbog toga što skriva pornografsku kolekciju od pravnog aparatusa Sjedinjenih Država. Pravi razlog je vjerojatno plan da Sonyu u ruke ne dođe njegov dosadašnji rad. Hotz je, doduše, uručio hard diskove neutralnoj stranci, no ne prije nego što je odstranio njihove, citiramo, "integralne dijelove". Neposredno nakon uručenja hardvera, PS3 hacker šibnuo je preko granice, te će se nakon par tequila šutera vjerojatno odlučiti vratiti nazad.

 

Dude. Sweet. Dude. Sweet.

 

Ovaj pomalo radikalan potez stavlja Hotzovu obranu u vrlo neugodnu situaciju. Dodamo li ovome i to da je na sudu lagao kako ne posjeduje PSN account, dok njegova konzola tvrdi drukčije. Štoviše, ime njegovog accounta, nakon što se googla, upućuje na nekoliko iPhone jailbreak siteova. Problem sa PSN accountom je da, ako ga aktivirate, potvrtđujete klauzulu po kojoj ne smijete sa svojim uređajem i accom raditi stvari koje je Hotz, zamislite, radio. Sve u svemu, pravna Santa Barbara se nastavlja, a sljedeća epizoda odvijati će se nakon što se Hotz vrati sa odmora u Južnoj Americi. Ajajaj, tekila itd.

 

Uzbuđenje, žene, tekila.