reakcija

[FOTO/VIDEO] Puljak nakon otkrivene pljačke u Ini: Birači HDZ-a, vi ste im omogućili da kradu milijune, a sada su prešli na milijarde

29.08.2022 u 14:12

Bionic
Reading

Predsjednik stranke Centar i splitski gradonačelnik Ivica Puljak je u ponedjeljak ocijenio da je slučaj Ine možda najveća pljačka u povijesti moderne Hrvatske te je pozvao birače HDZ-a da ubuduće ne glasuju za tu stranku

"Birači HDZ-a, vi ste im omogućili da kradu milijune, a sada su prešli u milijarde. Pozivam vas da prestanete s podrškom HDZ-u kao što ste to prestali ovdje u Splitu. da to sutra napravite u Hrvatskoj jer ste im vi omogućili da kradu", rekao je Puljak na konferenciji za novinare.

Hrvatska država nema nikakve šanse dok njom upravlja HDZ, dodao je.

Poručio je biračima HDZ-a kako biraju - "ili Hrvatska ili HDZ". dodavši da je na njima da odluče kakva će biti budućnost hrvatske države.

"Siguran sam kako će svatko tko voli ovu zemlju odabrati Hrvatsku," rekao je Puljak.

Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Za najmovi slučaj Ine rekao kako je to možda i najveći slučaj pljačke u modernoj Hrvatskoj.

"Mi smo dugo upozoravali i neprestano upozoravamo da je HDZ okupirao cijelu zemlju, okupirao sve institucije i na sva mjesta postavio svoje ljude - od lovačkih društava do nogometnih saveza pa je postavio i svog direktora Ine", kazao je Puljka.

Po njegovim riječima, hrvatska država nema nikakve šanse dok njom upravlja HDZ.

  • +2
Puljak oko malverzacija u INI Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic