PONAVLJA SE SUĐENJE

Fatalna ujna nagovarala je i radnika da joj ubije muža?

Bionic
Reading

Nakon što je odbačena presuda Slađani Novoselnik, zvanoj 'fatalna ujna' ukinuta, u javnost izlaze novi detalji vezani za ubojstvo njezinog supruga Domagoja. Ona je, prije veze s maloljetnim nećakom, bila u vezi s jednim od radnika suprugove tvrtke kojeg je također poticala na ubojstvo Domagoja

Bez obzira na odluku Vrhovnog suda da se ukine presuda i ponovi suđenje, Županijsko odvjetništvo u Splitu ustrajat će da maloljetnik optužen za ubojstvo svog ujaka Domagoja Novoselnika (32) i nadalje ostane u pritvoru, piše Slobodna Dalamacija

Smatraju kako postoje posebno teške okolnosti zločina koje opravdavaju činjenicu da se malodobni optuženik ne brani sa slobode, iako mu krajem ovog mjeseca istječe maksimalno moguće trajanje pritvora. Ostaje vidjeti hoće li se na novom suđenju pozvati neki svjedoci o čijim mogućim saznanjima se odmah nakon zločina pričalo među mještanima.


Slađana je navodno imala i prije malodobnog nećaka, ljubavnika među radnicima u muževljevoj tvrtki. Njega je nagovarala da joj ubije muža, a on se o tome povjerio i svojim kolegama. Sva malomještanska prepričavanja našla su potvrdu onog dana kada je Domagoj našao potpuno olabavljene vijke na sva četiri kotača svog automobila. Radnik-ljubavnik tada napušta firmu, a Slađana napušta supruga. Pokojni Domagoj joj je to oprostio te su se ponovno vjenčali i ona se vraća na Hvar.

Neko vrijeme sve je bilo donekle u redu, ali tada dobivaju dijete. Ubrzo s njima dolazi živjeti nećak te stupa u vezu sa Slađanom, a policija je kasnije došla do podataka kako su tijekom godine dana razmijenili 10.000 SMS poruka.