KALAŠNJIKOVI NA MREŽI

Facebook prokuhao zbog šokantnih komentara Pribičević i Bauera

12.10.2016 u 16:19

Bionic
Reading

Vedrana Pribičević, profesorica na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta, šokantnim komentarom na Facebooku sinoć je poručila uredništvu i novinarkama portala Libela kako bi se s njima obračunala kalašnjikovom i tako 'odradila ono što je trebala evolucija'

'Da, inače baš krapljače s Libele imaju iskustva sa spremanjem revolucije. Jedva čekam da bude ta famed revolucija, da ih posjetim s AK – 47 i odradim ono što je trebala evolucija', napisala je Pribičević komentirajući status Thomasa Bauera, šefa Grizli komunikacija, PR agencije koja radi za Most.


Bauer je u postu komentirao Libelinu fotografiju na kojoj dvije djevojčice drže transparent na kojem piše 'Učimo djevojčice da umjesto kuće spremaju revolucije'.

'Možemo li zamisliti kakva bi reakcija bila da je Markićka na nekom vjerskom skupu dvije klinke oboružala transparentom: 'Dajmo djeci krunicu, a ne Barbiku.' Terabajti teksta, tmasti naslovi, čupanje kose. Sve to sada je izostalo. Jer simpa je curice učiti da spreme revolucijicu, dvije, malo sijeku glave, šalju ljude u gulage i konclogore, ekspropriraju i nacionaliziraju privatnu imovinu', napisao je Bauer na Facebooku.

Nakon toga već navedenim reagirala je Pribičević, da bi Bauer na to komentirao: 'Kakav jebeni kalaš, nabavit ću nešto izraelsko. Od toga cvikaju i kad ne puca.' Potom je Pribičević pojasnila kako je navela kalašnjikov kao preferirano oružje jer 'ga ima doma'.

Kako je stvar uzela maha na društvenim mrežama, a jutro je u nekim slučajevima pametnije od večeri, tako se Pribičević danas ispričala.

Bauer je pak najavio 'tužbicu za klevetu' i prijavu pravobraniteljici za djecu zbog 'one sramotne fotke'.

Posljednji post Bauer je naknadno obrisao, ali ostao je screenshot