UBOJSTVO I SAMOUBOJSTVO

Dvoje mrtvih u Starim Jankovcima

26.07.2011 u 09:58

Bionic
Reading

Dvoje ljudi pronađeno je sinoć mrtvo u obiteljskoj kući u Starim Jankovcima, selu u vinkovačkom kraju, a policija sumnja na ubojstvo i samoubojstvo

Vukovarsko-srijemska policija dobila je u ponedjeljak oko 19.30 sati dojavu o dva mrtva tijela u dvorišnom objektu obiteljske kuće u Ulici bana Jelačića 20 u Starim Jankovcima, uz koja je pronađen i pištolj.

Obavljenim policijskim očevidom utvrđeno je kako je u večernjim satima došlo do pucnjave iz vatrenog oružja te da je ispaljeno više hitaca iz pištolja. 'Ni jedna ni druga stradala osoba nemaju registrirano vatreno oružje na svoje ime. Dok ne završi očevid i dok se ne izvrši obdukcija ne možemo reći tko je pucao, koji je uzrok ovome događaju niti kako se sve odigralo. Do završetka obdukcije ne možemo reći ni da li je neka od stradalih osoba bila u alkoholiziranom stanju', potvrdio je novinarima Luka Barunčić, glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Neslužbeno, radi se o ubojstvu i samoubojstvu, a smrtno su stradali Dragica Šarčević (52) i Antun Seletić (56), oboje iz Starih Jankovaca. Navodno su smrtno stradali bili kumovi. Tijekom dana su u dvorištu Dragice Šarčević pekli rakiju. Po pričama susjeda, ništa nije ukazivalo na moguću tragediju.

Istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru Nikola Bešenski obećao je punu i točnu informaciju tek nakon najavljene obdukcije.