NATJEČAJ ZA VIŠE OD 700 MJESTA

Država naveliko zapošljava: Traže se liječnici, vojnici, spremačice...

18.08.2016 u 16:57

Bionic
Reading

Klinički bolnički centar Zagreb, najveća zdravstvena ustanova u državi, raspisao je natječaj za čak 178 radnih mjesta. Traže sve - od liječnika specijalista, biologa i logopeda do kuhara, spremačica i tajnica. Zapošljava i Ministarstvo obrane, a ono traži 550 vojnika i mornara

KBC Zagreb raspisao je natječaj za čak 178 radnih mjesta. Traži se čak 50 medicinskih sestara i tehničara, 20 prvostupnika sestrinstva, deset spremačica, sedam primalja, pet kuhara… Za navedena radna mjesta nude ugovor na određeno u trajanju od pola godine uz probni rok od 30 dana.

Ipak, raspisali su i natječaje za zaposlenje na neodređeno. U toj kategoriji traže specijaliste anesteziologije, pedijatra, psihijatra, molekularnog biologa, magistre farmacije…

Više pogledajte na stranicama KBC-a Zagreb


Ministarstvo obrane raspisalo je natječaj za prijam 550 vojnika i mornara u djelatnu vojnu službu u trajanju od četiri godine. Kandidati ne smiju biti stariji od 27 godina, moraju imati srednju stručnu spremu te odslužen vojni rok ili uspješno završen program dragovoljnog vojnog osposobljavanja, stoji na stranicama MORH-a, na kojima možete pročitati sve detalje vezane uz ovaj natječaj.

MORH do kraja ove godine planira uzeti u službu ukupno 800 vojnika i mornara, a prije tri mjeseca objavio je natječaj za 250 radnih mjesta.