DRAGON AGE LEGENDS

Dragon Age na Facebooku

03.11.2010 u 18:42

Bionic
Reading

Prije Dragon Agea II imat ćemo priliku zaigrati Dragon Age: Legends na Facebooku

Facebook, društvena mreža bez koje je dobrom dijelu svjetske populacije život postao nezamisliv, sve više privlači i velika imena iz industrije videoigara. Naravno, ne radi se tu o nekim spektakularnim igrama, već o miniigrama najčešće namijenjenima promociji.

 

Tako smo nedavno imali prilike zaigrati aplikaciju namijenjenu igračima Fablea III. U miniigri ste zaradili određenu količinu novca, a kad se Fable III nedavno pojavio za konzolu Xbox 360, taj ste novac mogli odmah prebaciti u pravu igru.

 

Za slično rješenje odlučio se i EA, i to simpatičnom adaptacijom Dragon Age RPG-a. Miniigra pod imenom Dragon Age Legends, koja će se na Facebooku moći zaigrati mjesec dana prije izlaska Dragon Agea 2, bit će također namijenjena sakupljanju određenih stvari koje će se kasnije moći implementirati u Dragon Age 2.

 

Imamo privilegiju raditi s BioWareom da bismo približili Dragon Age stotinama milijuna igrača na Facebooku, kaže Mark Spenner, generalni menadžer u EA 2D. Naš cilj je promijeniti percepciju igara na društvenim mrežama i privući nove igrače na Facebook podizanjem kvalitete. Dragon Age Legends će donijeti zanimljivo iskustvo igranja.

 

Dragon Age Legends moći ćete zaigrati u veljači 2011, mjesec dana prije izlaska Dragon Agea 2.