GLUHI TELEFONI

'Doktori su mi živog muža proglasili mrtvim!'

Jelica Malkoč

Jelica Malkoč

Izvor: Screenshot / Autor: screenshot

Petar Malkoč se već četiri i pol godine liječi od tumora vratnih žila, a u zadnja 24 sata doslovno se 'izborio za život'. Naime, liječnik sisačke Opće bolnice njegovoj je supruzi, kako ona tvrdi, još sinoć rekao: 'Gotov je, pozdravite se s njim, liječničku dokumentaciju dobit ćete sutra nakon obdukcije'. Jutros je, pak, Petar proglašen - živim!

Naime, kako je Jelica Malkoč ispričala za Novu TV, njezin joj je suprug 'izdahnuo na rukama'. Barem se, obzirom na njegovo izuzetno loše zdravstveno stanje tako učinilo. Stoga je nazvala Hitnu pomoć, koja ga je prevezla u najbližu im Opću bolnicu Sisak, na Odjel za otorinolaringologiju i oralnu kirurgiju, gdje počinje ova priča.

'Doktor mi je, nakon što je pregledao supruga, da se s njim pozdravim, jer je umro. Rekao je da ga vode na obdukciju i da danas dođem po liječničku dokumentaciju', ispričala je Jelica u razgovoru za Novu TV

No, jutros su je nazvali iz sisačke bolnice sa viješću 'Vaš suprug je živ'.

'Danas oko 10 ujutro sam došla u bolnicu, došao je i doktor iz noćne smjene i ispričao mi se što mi je rekao kako mi je suprug mrtav, rekao je kako takav slučaj nikada nije doživio u karijeri i kako se i sam 'prestravio', sav se tresao dok mi je to pričao', kaže Jelica Malkoč.

Inače, taj je doktor Voditelj Odjela za otorinolaringologiju i oralnu kirurgiju sisačke bolnice.

U Općoj bolnici Sisak druga priča. Pomoćnik ravnatelja Marin Repusić kaže kako Jelici Malkoč u nijednom trenutku nije rečeno kako joj je suprug umro, nego da je 'umirući'. 'Ono što vam ja mogu reći jest da je neistina da je nekome rečeno da je čovjek mrtav', kazao je.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!