HUMANITARNI KONCERT

Dođite na koncert i pomognite malenoj Mariji Magdaleni u liječenju rijetke i teške bolesti

29.11.2019 u 10:45

Bionic
Reading

Marija Magdalena Harhaj je šestogodišnja djevojčica koja boluje od rijetke teške bolesti, Schimke sindroma od kojeg u svijetu boluje oko 100 osoba, i treba našu pomoć

Zbog Schimke sindroma Marijini bubrezi otkazuju, a uz to, obolila je i od leukemije zbog čega se istovremeno nalazi na dijalizi i kemoterapiji u klinici GOSH u Londonu, koja se jedina od svih kontaktiranih klinika u Europi željela prihvatiti liječenja djevojčice.

Za Mariju Magdalenu njezini su prijatelji iz vrtića organizirali divan koncert na kojem će se prikupljati sredstva za pomoć obitelji kako bi mogla snositi trošak smještaja u Londonu. Ako ne možete doći na koncert, a želite pomoći, novac možete uplatiti i na žiro-račun broj HR3323400093113050608 otvoren u Privrednoj banci Zagreb d.d. BIC PBZGHR2X.

Koncert će se održati u utorak, 3. prosinca, u Bazilici Srca Isusova u Palmotićevoj 33 u Zagrebu u 20 sati, a na njemu će nastupiti Marijina grupa 'Vrapčići' iz Dječjeg vrtića Svetog Vinka, ansambl Antiphonus, orguljaš Pavao Mašić, sopranistica Monika Cerovčec, trubač Vedran Kocelj, saksofonist Tomislav Žužak i orguljaš Ante Knešaurek.

Dođite, uživajte u glazbi i pomozite Mariji Magdaleni u liječenju.