NA ČRNOMERCU

Djevojčica oteta, opljačkana i ozlijeđena

09.03.2010 u 11:18

Bionic
Reading

Kako je tportalu potvrđeno iz Zagrebačke policije, u ponedjeljak, 8. ožujka maloljetnica od 15 godina u nazočnosti roditelja prijavila je da je u prijepodnevnim satima na Črnomercu oteta te da joj je prilikom otmice ukraden mobitel, a ona ozlijeđena

Njezine tjelesne ozljede okarakterizirane su kao lake, a liječnička pomoć pružena joj je u KB Sveti Duh. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Neslužbeno se doznaje da su djevojčicu dvojica muškaraca nasilno ugurala u automobil te joj zaprijetila skalpelom i pri tome otela mobitel. Nakon toga su je pustili.

S obzirom na to da se radi o maloljetnici, policija nije željela dati nikakve dodatne detalje ovog nesvakidašnjeg napada.

Nakon što su neki mediji objavili da je napadnuta maloljetnica kćer jednog od djelatnika HRT-a, s Prisavlja je stiglo priopćenje koje potpisuje glasnogovornik kuće Danko Družijanić, a koje prenosimo u cijelosti:

"Hrvatska radiotelevizija prati situaciju nakon jučerašnjeg nemilog događaja s članom obitelji dvoje naših zaposlenika. U kontaktu smo s njima i ističemo kako HRT kao ustanova podupire svoje zaposlenike i članove njihove obitelji, izražava želju za što bržim prevladavanjem posljedica ovog dramatičnog događaja, te pozitivnim ishodom policijske obrade slučaja."