Dječak Zondo voli svježe žene!

Dječak Zondo voli svježe žene!

26.09.2012 u 09:23

Bionic
Reading

Odavno nisam na jednom mjestu vidjela toliko 'svježih' žena kao na blogu 'Svjezezene'. U preko pet godina Zondo iz Dječaka nakupio je na tisuće zanimljivih fotografija prekrasnih žena, slatkih mačaka i freaky scena iz kultnih filmova.

Zagrepčanin Zondo jedan je od tri MC-ja u Dječacima, splitskom hip hop bendu koji je sve popularniji ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji o čemu najbolje svjedoči podatak da je njihov video Lovrinac na youtubeu pogledan više od dva milijuna puta. No, danas sa Zondom neću pričati o glazbi nego o ženama. Naime, Zondo ima odličan blog, simboličnog naziva 'SVJEZEZENE', koji nerijetko škicnem jer i sama volim vidjeti lijepe, pardon 'svježe' žene.



MK: Kako je nastao blog 'Svjezezene' ?

Zondo: 06.05.2007. sam na tada vrlo aktivnom forumu Dječaka pokrenuo temu 'žene' i počeo postavljati slike bez nekog posebnog razloga. Negdje 3 godine kasnije na već 140 stranica te teme, skužio sam da se te slike koje postavljam utapaju i gube u hrpi sisatih i guzatih djevojaka kakve su postavljali drugi posjetitelji foruma, a kakve zapravo i prevladavaju u javnosti, u muškim časopisima, na duplerici 24 sata, itd. Gdje god imaju sekciju 'djevojka dana' ili nešto slično, postavljaju guzate i sisate d**** ili profesionalne modele koje su mi oduvijek bile lišene karaktera. Poze i izrazi lica su im vještački i neprirodni, kao da im je taj posao isisao svu dušu, isprao imalo nevinosti i zaigranosti i pravu nježnu gotovo sramežljivu ženstvenost. Tada je već tumblr uzimao maha, pa sam odlučio prebaciti tu aktivnost upravo tamo ne bi li pronašla širu publiku koja gaji profinjeniji vizualni ukus. Otvorio sam i počeo s postavljanjem slika na ROBOT HOBOTNICU, službeni blog Dječaka, gdje su se mješale sa našim odgovorima na pitanja ljudi. Kako su neki naši slušatelji dizali bunu protiv mješanja ta dva svijeta, dva mjeseca kasnije sam bio primoran otvoriti tumblr isključivo posvećen ženama i nazvao sam ga SVJEZEZENE.



MK: Koliko 'svježa' žena mora biti da uploadaš njenu fotku? Opiši je..
Zondo: Lako mi je bilo objasniti kako što i navesti činjenice, ali teško mi je verbalizirati i racionalizirati ovu aktivnost. Nisam se zapravo nikad tjerao da razmišljam o tome. Jasno se, iz tih 3000 slika tamo, vidi se da preferiram određen tip ženske građe i estetski svi volimo lijepo lice iako na relativno malo fotografija tamo se i vidi žensko lice. Zapravo bitnija od žena i njihove klasične ljepote, jer takvih fotografija prelijepih žena mogu naći milijun na internetu, mi je sama fotografija, koja u meni evocira emociju. Volim kada fotografije izgledaju grubo, neprofesionalno, poluamaterski, da uvijek imaju barem dodir realnosti u sebi. Nemam baš dobro pamćenje i od svih mojih druženja sa ženama, ostaju mi samo rijetki bljeskovi u mozgu, pojedine zamrznute slike koje pamtim. Zato volim fotografije koje me podsjećaju na te slike u glavi.

MK: Gdje ih nalaziš?
Zondo: Po tumblrovima i flickrovima, nekad i na facebooku.


MK: Jel' ti se ikad koja od njih javila i zahvalila ili te pak zamolila da ukloniš fotografiju?
Zondo: Jedna mi je anonimno poslala poruku u kojoj izražava ponos što je upala u moju selekciju, zahtjeva za uklanjanje nisam imao.

MK: Jesi li opsjednut ženama?
Zondo: Ne bi reko da sam opsjednut više od prosječnog muškarca, iako vas smatram jednom od najinteresantnijih pojava u svemiru, samo se drugačije odnosim prema svojim porivima. Neki likovi fućkaju, trube, dovikuju i pričaju prijateljima kakvu su p**** vidjeli, ja eto volim vidjeti i proslijediti dalje fotografije koje me smiruju, uljepšavaju mi život i podsjećaju me da ima puno puno žena na svijetu u koje bih se mogao zaljubiti.



MK: Ima li među fanovima Dječaka 'svježih' žena?
Zondo: Ima sve više. To je ljepota ovog svemira, što odašilješ u svemir, to ti se i vrati.


Pogledajte preko tri tisuće fotografija svježih žena, mačaka, muškaraca i još ponekog bizara na ... SVJEZEZENE. Odabrao Zondo iz Dječaka.