PRIJATELJSKA UTAKMICA

Dinamo remizirao sa Zrinjskim u Mostaru

31.01.2013 u 16:04

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama odigrali su miroljubivih 1:1 u prijateljskoj utakmici na gostovanju kod Zrinjskog.

Zrinjski je u prvom dijelu pokazao puno više od hrvatskog prvaka i okupljeno mnoštvo moglo je s optimizmom gledati prema nastavku BiH Premier lige.

Domaćin je poveo u 12. minuti nakon kornera i gola glavom Marina Aničića. U blijedom Dinamu prednjačio je Sammir koji se vukao po sredini terena i bio doslovno igrač manje u Dinamovoj ekipi. Malo zatim domaća nada Mile Pehar iz peterca je promašio prazan gol. Plavi su zaprijetili u 35. previsokim šutem Brozovića, a izjednačili su uoči nastavka golom snalažljivog Krstanovića

Nastavak je donio slabiji nogomet. Zrinjskom je ponestalo baruta, a Dinamo je uglavnom prijetio ulascima Bozovića iz drugog plana te s dva bljeska juniorskog napadača Kolara. U prvom navratu zaustavio ga je Martinović, a u drugom pokušaju umalo je pogodio škaricama.

Zrinjski - Dinamo 1:1

Na stadionu se okupilo između pet i šest tisuća gledatelja i atmosfera je bila sjajna. Više od 300 Ultrasa bodrilo je Zrinjski, a okupilo se i stotinjak pripadnika Bad Blue Boysa. Zapaljeno je i oko 20 baklji tako da se može reći kako je ugođaj bio pravi navijački.

Sve u svemu bila je to klasična prijateljska utakmica koja nije otkrila previše i protivnici se okreću vikendu. Dinamo će igrati u Širokom i Čapljini, a Zrinjski protiv Hajduka u Gabeli.

Zrinjski - Dinamo 1:1 (1:1)
Dinamo: Kelava (od 63. Mitrović) - Vrsaljko (od 63. Tomečak), Šimunović (od 46. Jedvaj), Šimunić (od 63.Čalušić), Ibanez - Ademi - Brozović, Sammir (od 63.Husejinović), Pamić (od 63. Leko), Krstanović (od 63. Pivarić)- Beqiraj (od 63.Kolar)
Zrinjski: Hadžić - Lisica, Radeljić, Aničić, Žuržinov - Miličević, Arežina - Brlenić, Ščepanović, Marjanović - Pehar (još su igrali: Vasilj, Sesar, Marković, Graovac, Crnov, Gligorov, Čilić, Muminović, Martinović)
Strijelci: 1:0 Aničić 12' 1:1 Krstanović 43'