BERNARDIĆ ODGOVORIO MAMIĆU

'Dijagnoza pokazuje - Dinamo je daleko od ozdravljenja'

07.04.2014 u 16:32

Bionic
Reading

'Nemam namjeru polemizirati sa Zdravkom Mamićem. Zagreb je uvijek bio civiliziran, kulturan europski grad, a Zagrepčani jednako tako civilizirani, uljudni i kulturni ljudi', kazao je Davor Bernardić, šef zagrebačkog SDP-a i bivši predsjednik Skupštine Grada Zagreba.

Bernarića je danas, između ostalih, na izvanrednoj konferenciji za medije prozvao Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik Dinama kazavši: 'Evo vam cveba. Znate da smo prije nekoliko godina potpisali ugovor sa ZG Holdingom po kojemu smo imali dogovorene uvjete. Ispunjavali su, a onda je došao Bernardić i mi smo im fakturirali 7.5 milijuna kuna plus PDV, i platili PDV državi. Holding si ga je odbio, ali nisu platili fakturu Dinamu. Naravno da je to kazneno djelo i nije nam ostalo ništa nego da ih tužimo.'

Upitan da prokomentira sporni ugovor zbog kojeg je pokrenuta sudska parnica koja je u konačnici rezultirala nagodbom u kojoj je Dinamo od Holdinga dobio 13 milijuna Bernardić je kazao kako 'neprimjerenom govoru i svađi nema mjesta u javnosti' te da 'dijagnoza stanja u Dinamu pokazuje da je on daleko od ozdravljenja, a račun za liječenje plaćaju građani Zagreba'.