govorio mu da uspori

Demo: Dao je život za Zagreb, dugo nećemo imati gradonačelnika kakav je bio Bandić

28.02.2021 u 10:02

Bionic
Reading

Suradnik preminulog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Miodrag Demo, u nedjelju ujutro kazao je da je Bandić praktički dao svoj život za Zagreb

'Čovjek je bio radnik, on je radio i živio ovaj Zagreb 24 sata, kako je znao govoriti. Sigurno bi još puno napravio, ali, eto, Bog je tako htio', rekao je Demo za N1.

Gradonačelnik se spremao za još jedan mandat.

'On je živio za Zagreb i umro je za njega. Ovakav se čovjek više neće ponoviti Gradu Zagrebu. Mi u Republici Hrvatskoj ipak imamo privilegiju živjeti u ovom gradu, a on ga je vodio 21 godinu. Ovaj grad sliči na metropolu, a on je to sve skupa postrojio', rekao je Demo, uvjeren da bi Bandić osvojio i sedmi mandat.

Govoreći o ostavštini Bandića u Zagrebu, Demo je rekao da je Grad Zagreb uvjerljivo ispred države - život je u njemu znatno bolji, ljepši i kvalitetniji nego u ostatku Hrvatske.

'Čim prođete naplatne kućice, vidite kako Hrvatska živi. On je skrojio Grad Zagreb po mjeri čovjeka, a građani će uskoro vidjeti tko je bio Milan Bandić i što je napravio za njih', rekao je Demo.

Demo kaže da je Bandiću govorio i da uspori tempo.

'Govorio sam mu, ali ne možeš ti stati, kad te netko želi razapeti, a žele te razapeti kao Isusa. To je tim ljudima na dušu, Bog će to vidjeti i naplatiti. Govorio sam mu da zakoči malo, ali nije mogao gledati da pušta voda, da u Markuševcu ima problema, da u centru pada cigla. Mislim da je on bio jedini čovjek koji je znao svaku ulicu u Gradu Zagrebu, svaki ćošak grada', rekao je Demo, dodavši da Zagreb dugo neće imati gradonačelnika kakav je bio Bandić.

  • +25
Milan Bandić Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL