ZA TELEFONSKO SAVJETOVALIŠTE

Darujte nešto posebno ove godine

06.11.2009 u 10:44

Bionic
Reading

Želeći najbolje svojoj djeci, roditelji se svakodnevno suočavaju s mnogim pitanjima i nepoznanicama, najčešće o zdravlju i odgoju svojih najmlađih. Brz odgovor i podrška često nisu dostupni u trenucima kada su im najpotrebniji

Potvrđuje to i više od 1000 roditelja u UNICEF-ovom istraživanju o potrebama i teškoćama s kojima se susreću obitelji s malom djecom. Stoga je UNICEF, u suradnji sa svojim prvim partnerom u Hrvatskoj, T-Hrvatskim Telekomom te vodećim domaćim stručnjacima, pokrenuo pripreme za uspostavu besplatnog telefonskog savjetovališta za roditelje, djedove, bake i sve one kojima je briga za djecu na prvom mjestu.

T-Hrvatski Telekom je ovih dana na adrese svojih pretplatnika proslijedio UNICEF-ov poziv na donaciju za podršku najmlađima i njihovim obiteljima. Svaka kuna te donacije uložit će se u pomoć roditeljima da prebrode teškoće, nesigurnosti i strahove koji se javljaju u svakodnevnoj brizi za djecu.

Podržite i vi UNICEF-ov program Prve 3 su najvažnije! Donirajte već sada i zajedno s UNICEF-om osigurajte svakom djetetu najbolji početak, a svakom roditelju podršku u brizi za svoje dijete! UNICEF od srca zahvaljuje na svakoj kuni!