NEPRILAGOĐENA BRZINA

Crikveničanin poginuo kod Senja

25.12.2011 u 11:30

Bionic
Reading

Kako je izvijestila PU ličko-senjska, sinoć se oko 19.30 sati na državnoj cesti broj 8, kod mjesta Sveti Ivan, grad Senj, dogodila prometna nesreća na način da je 52. godišnjak iz Crikvenice upravljao osobnim automobilom marke Lada Niva, riječkih registarskih oznaka, te izlaskom iz blagog zavoja uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio kontrolu nad vozilom te je udario u kameni usjek

U navedenoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 52-godišnji vozač.

Na državnoj cesti broj 1, kod mjesta Jošani, općina Udbina, dogodila se prometna nesreća na način da je 33. godišnjak iz Zadra upravljao osobnim automobilom marke VW Passat, zadarskih registarskih oznaka, te dolaskom do rečenog mjesta udario u odron kamenja koji se nalazio na kolniku, uslijed čega je došlo do prevrtanja vozila. U navedenoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je 30. godišnja putnica, dok je vozač zadobio lakše tjelesne ozljede.

Protiv vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela, dok protiv odgovorne i pravne osobe u poduzeću Lika Ceste d.o.o. slijedi optužni prijedlog. Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici PU ličko-senjske.