epidemija

Covidom zaraženo novih 106 osoba u Varaždinskoj županiji, dvije umrle

14.12.2021 u 09:30

Bionic
Reading

Kod novih 106 osoba potvrđena je zaraza covidom od ukupno 305 testiranih, a umrle su dvije zaražene osobe u Varaždinskoj županiji u protekla 24 sata, priopćio je u utorak županijski Stožer civilne zaštite. U Općoj bolnici Varaždin od koronavirusa se liječi 219 pacijenata, od kojih je 25 na respiratoru.

Oporavilo se 185 osoba, pa je u županiji aktivno 1160 slučajeva zaraze.

Cijepljenje u Varaždinskoj županiji nastavlja se i ovoga tjedna, a građani će se moći cijepiti u ambulantama liječnika obiteljske i opće medicine, uz prethodnu najavu i dogovor.

Opća bolnica Varaždin i županijski Zavod za javno zdravstvo cijepljenje organiziraju u varaždinskoj bolnici, u dvorani 1 u podrumu Kirurgije, a građani se danas do 13 sati mogu cijepiti cjepivima Pfizer i Moderna.

U sijedu od 13 do 18 sati na raspolaganju će biti cjepiva Pfizer, Moderna i Johnson & Johnson, a istim cjepivima zainteresirani će se moći cijepiti i u četvrtak od 13 do 18 sati.

U petak od 8 do 13 sati građanima će na raspolaganju biti cjepiva Pfizer i Moderna.

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice cijepljenje će organizirati u kino dvorani u Varaždinskim Toplicama u subotu od 8 do 13 sati.