IGRAČ VS. PREDSJEDNIK

Celiščak će Medića uskoro prijaviti i disciplinskoj komisiji

12.01.2012 u 22:53

Bionic
Reading

Verbalni i fizički napad predsjednika Dražena Medića na nogometaša Vedrana Celiščaka uskoro bi trebao dobiti i novi pravni nastavak, jer će Celiščak uskoro Medića prijaviti disciplinskoj komisiji HNS-a

Disciplinska komisija HNS-a još uvijek nije zaprimila prijavu nogometaša Zagreba Vedrana Celiščaka (29) protiv predsjednika kluba Dražena Medića, kojeg je nedavno optužio za verbalni i fizički napad zbog toga što nije htio potpisati raskid važećeg ugovora na svoju štetu i za što ga je prijavio zagrebačkoj policiji.

'Tek sam prije nekoliko dana odvjetniku Časlavu Žaji poslao potpunu liječničku dokumentaciju pa još nismo stigli slučaj prijaviti disciplinskoj komisiji HNS-a, ali to ćemo učiniti vrlo brzo', izjavio je Celiščak i otkrio da je prije desetak dana zvao HNS, no ondje su ga samo uputili na arbitražu, a ne i na disciplinsku komisiju.

Vedran Celiščak, kojem je NK Zagreb još uvijek dužan tri plaće, trenutačno boravi u rodnoj Koprivnici sa suprugom i šestomjesečnim sinom. Iako su pripreme Zagreba za nastavak sezone već počele, on s njima ne trenira jer je otvorio bolovanje.